Turn Lookers into Bookers

Γνωρίζατε ότι πάνω από το 85% των ταξιδιωτών κάνουν κράτηση πτήσεων και ξενοδοχείων μέσω διαδικτύου για να περάσουν τις διακοπές τους;

Στη σημερινή ψηφιακή εποχή, οι περισσότεροι από τους πελάτες σας είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο και η δημιουργία ενός επαγγελματικού, σύγχρονου ιστότοπου αποτελεί στρατηγική απόφαση για το ξενοδοχείο σας. Ο ιστότοπός σας είναι η πρώτη επαφή μεταξύ ενός πελάτη και του καταλύματος σας και η πρώτη εικόνα που λαμβάνει ένας ταξιδιώτης για την επιχείρησή σας.

Επομένως, ο ιστότοπος πρέπει να είναι καθαρός, μοντέρνος, απλός, λειτουργικός, όμορφος και ικανός να αντιπροσωπεύει το ξενοδοχείο σας.

Όλο το νόημα της λήψης των φωτογραφιών είναι να μην χρειάζεται να εξηγείτε τα πράγματα με λέξεις.

— Elliott Erwitt

Οι Φωτογραφίες σας είναι επένδυση

Η φωτογράφιση ξενοδοχείων είναι πολύ περισσότερα από την τυπική, επαγγελματική απεικόνιση των άδειων χώρων.
Επιλέξτε με προσοχή το concept και την εμπειρία και, θα εξασφαλίσετε εικόνες που μεταφέρουν τις αξίες τoυ Ξενοδοχείου σας και την εντύπωση που θέλετε να επικοινωνήσετε με τους μελλοντικούς σας πελάτες.
Τελικά κάθε λεπτομέρεια, καταλήγει στην εμπειρία των πελατών, που ξεκινά από την πρώτη επίσκεψη στην Ιστοσελίδα σας.
Απαιτούνται εικόνες υψηλής ποιότητας και τραβηγμένες με τρόπο ώστε να προσελκύουν το ενδιαφέρον του πελάτη.

Για να λάβει το ξενοδοχείο σας κρατήσεις, πρέπει πρώτα να τραβήξετε την προσοχή των επισκεπτών με μια ελκυστική σελίδα καταλύματος.

Υπήρξε μια ψηφιακή επανάσταση για τους holidaymakers, και οι τεχνολογικές εξελίξεις έχουν απογειώσει την εξατομίκευση υπηρεσιών.

— The Guardian

Σύστημα απ'ευθείας κρατήσεων Ιστοσελίδας - Hotel Booking Engine

Η διευκόλυνση των χρηστών να βλέπουν τη διαθεσιμότητα  των δωματίων σε πραγματικό χρόνο και να κάνουν άμεσες κρατήσεις αποτελεί ουσιαστικό μέρος των σύγχρονων ιστότοπων ξενοδοχείων.

Η ενσωμάτωση ενός booking engine στο site σας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε :

 • Λογισμικό. Η επιλογή του λογισμικού είναι πολύ σημαντική και πρέπει να την προσέξετε ιδιαίτερα με τον προγραμματιστή σας να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του Ξενοδοχείου σας.
 • Αισθητική. Το module του συστήματος κρατήσεων πρέπει να συνάδει αισθητικά με την υπόλοιπη ιστοσελίδα και να ενσωματώνεται ομαλά στην εργονομία της ώστε να δημιουργεί ευχάριστη αίσθηση στο χρήστη και να μην καταλαβαίνει εύκολα ότι βρίσκεται εκτός της κεντρικής σελίδας του ξενοδοχείου.
 • Γρήγορο checkout. Προσοχή στα στοιχεία που ζητάτε να σας συμπληρώσουν, ώστε να μην αποθαρρύνουν τον χρήστη. Φροντίστε η φόρμα κρατήσεων να είναι απλή (με την εντελώς απαραίτητη πληροφορία) και η διαδικασία κράτησης σε όσο το δυνατόν λιγότερα βήματα.
 • Responsive design. Η φόρμα πρέπει να είναι εξαιρετικά φιλική προς κάθε συσκευή και αρκετά εύχρηστη και ευδιάκριτη ακόμα και στην πιο μικρή οθόνη.

 

Το Booking Engine είναι απαραίτητο για τους εξής λόγους:

 1. Αποφεύγετε τις υψηλές προμήθειες των καναλιών προώθησης για τις κρατήσεις που λαμβάνετε στην ιστοσελίδα σας.
 2. Περισσότεροι επαναλαμβανόμενοι πελάτες ( πρόγραμμα επιβράβευσης ).
 3. Η επικοινωνία με τους επισκέπτες σας – πριν την κράτηση, μετά την κράτηση, πριν την άφιξη – γίνεται σε προσωπικό επίπεδο. Ο πελάτης επικοινωνεί μαζί σας, στο δικό σας e-mail.
 4. Η επιβεβαίωση της κράτησης γίνεται με τους δικούς σας όρους πληρωμής. Payment policy.
 5. Σε κάθε πιθανή ακύρωση κράτησης, θα ισχύει η δική σας πολιτική ακυρώσεων. Cancellation policy.
 6. Πληρώνεστε άμεσα, και εξυπηρετεί την ταμειακή σας ρευστότητα.
 7. Εύκολη εισαγωγή και εναλλαγή περιεχομένου (τιμές, έξτρα κλπ.)
 8. Δυνατότητα προσθήκη επιπλέον υπηρεσιών (εισιτήρια, γεύματα κλπ.)
 9. Καταχώρηση προσφορών/εκπτώσεων
 10. Ενημερωτικό email επιβεβαίωσης κράτησης στον πελάτη

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για το ταξίδι είναι ο προγραμματισμός του ταξιδιού.

— Paul Brodie

Memorable Holiday Experiences...

Εμπειρία και δραστηριότητες: Μετά την αισθητική και το χώρο του ξενοδοχείου, ο ταξιδιώτης θα αναζητήσει κάτι πιο σημαντικό, το οποίο θα προσφέρει εξαιρετική αξία στις διακοπές του. Τι είναι αυτό; εμπειρία !
Το ταξίδι δεν είναι απλώς μια διαμονή, είναι μια εμπειρία ζωής, και αυτό θέλουν να βιώσουν οι επισκέπτες του ξενοδοχείου σας!
Οι επισκέπτες θέλουν να γνωρίσουν και να μάθουν μέσα από την Ιστοσελίδα σας για τις δραστηριότητες της περιοχής, παραδοσιακά φεστιβάλ και γιορτές, εκδρομές και επισκέψεις στα σημαντικά μέρη και αξιοθέατα, γκουρμέ παράδεισους.. Δώστε του μια συνολική εμπειρία διαμονής, αναδείξτε την ομορφιά της τοποθεσίας του  Ξενοδχείου σας.